torsdag 19. april 2012

Trist, ufattelig og vanskelig.... men desverre så altfor sant...

3. dag av rettsaken mot ABB...
Gud så kvalm jeg blir... !!For en ufordragelig og fullstendig følelsesmessig ødelagt mann....
Jeg fatter ikke å begriper hvor mye oppmerksomhet - og skattepenger som brukes på den mannen.
I det store og det hele bør vi vel være rimelig fornøyde med rettssystemet i landet vårt. Man er uskyldig til det motsatte er bevist. I akkurat denne saken sår det vel liten tvil om at man har tatt riktig gjerningsmann eller ei.
Selvsagt skal mannen straffes. Men hjelper det de overlevende og etterlatte å se en arrogant og helt uberørt drapsmann sitte i rettsalen og sole seg i glansen av all oppmerksomheten?? I dag har ABB uttalt at han ville halshugge deltagere på Uttøya fordi det er en metode Al-Quaida benytter seg av.... Kanskje han da også vil ha samme straff som i landene disse operer i? Kankje han burde steines? Offentlig?
For øvrig synses jeg at den aller "beste/værste" straffen for ABB burde være fullstendig isolasjon!!!!
Da kunne vi ha brukt alle rettsomkostningene på overlevende, pårørerende, resteurering av Utøya, nye AUF-treff eller andre meningsfulle ting.
Trenger vi å høre på alt oppgulpet hans? MÅ vi se de fullstendig latterlige propaganda-videoene og høre på det meningsløse såkalte manifestet? Og MÅ vi se det ekle ansiktet på enhver avis absolutt hver dag??

Er det noe TVIL om at det er riktig drapsmann som er tatt??
Akkurat i disse dager skulle jeg virkelig ønske vi ikke hadde så "fancy smancy" rettsvesen her i landet. Skulle gjerne skrudd tida tilbake til da gapestokken rådet. Han kunne stått noen døgn utenfor domkirka..... Men slik er det ikke lenger... Heldigvis..

MEN - hva med isolasjon? - Ingen besøk. Ingen telefoner. Ingen brev. Ingen aviser, internett, filmer eller andre medier. Ikke tv, ikke bøker og ikke musikk. Helt, helt alene, med sin fraværende samvittighet og mangelfulle anger. Det er ikke vanskelig å se at fyren rett og slett koser seg i retten. Med alle øyne og alle nasjonal og internasjonal presse rettet mot seg. Han viser høyre-ekstrem hilsen og forakt for retten med sitt ekle glis og provoserende arrogante væremåte. Vi vet alle hva han har gjort!! Derom råder det ingen tvil!
Så hvorfor ikke bare låse han inn i et kaldt og ensomt rom - til han blir fullstendig gal! - enda mer sinnsyk - om det går an?
DET måtte være en passende straff for denne grufulle personen!!!!!
.....eventuelt kan man la mannen få en time eller to i luftegården sammen med medfangene en gang i blandt...... og kanskje en og annen fellesdusj!...
Heia Norge!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar