søndag 19. februar 2012

Minneord......... Til deg, Jane...

Det er nesten ikke til å tro!!
Det er så ufattelig trist, så uendelig tragisk, ubeskrivelig meningsløst og ikke minst urettferdig. Jeg har aldri likt ordtaket om at "det er de beste som går først" ' - men plutselig ga det en ny mening. For vi har virkelig mistet en av våre beste. Et varmt og vakkert menneske er borte og verden er en uerstattelig sykepleier fattigere! Sjelden har jeg møtt noen så positive mennesker som deg, Jane. Den varmen, omtanken og behandlingen du ga dine pasienter ble høyt verdsatt. Du skapte en deilig varm stemning i alle rom du entret. I arbeidslivet ble du elsket av både pasienter og kollegaer. En ekte "Florence Nightingale" er gått bort, så altfor altfor fort!!

Men værst av alt; 3 barn har mistet sin gode mamma, og Kristian har mistet sin kommede brud. Om noen uker skulle dere gifte dere. Og de tre små på 2, 5 og 8 - "trøllungan dine" går glipp av sin mor - en heeelt uerstattelig og fantastisk person. Så sinnsykt jævlig urettferdig!!
 Ingen ord er store nok for deg- og uansett blir de så altfor små og meningsløse nå. Du har satt spor hos så mange. Og du blir aldri glemt Jane! ♥

Måtte Kristian, barna og ellers nærmeste familie og venner finne styrke og trøst i hverandre nok til å fortsette veien uten deg, snille Jane.
Mine tanker går til til dere alle!

R.I.P du din lille engel.....

2 kommentarer:

  1. Et veldig flott innlegg Kari♥ Det er så vanskelig å finne ord nå. Ei fantastisk flott jente har så altfor tidlig forlatt denne verden, det er så ufattelig trist.

    SvarSlett
  2. Hei Lill.. Ja, dette er bare helt forferdelig.. Har vondt langt inn i hjertet.. Det finnes ikke ord... <3

    SvarSlett