lørdag 31. desember 2011

Takk for 2011, og det absolutt beste for 2012 alle sammen....

Ja, da satt vi her... siste dag i 2011 i Tyristrand hos mamma og Gudmund: Kalkunen er i ovnen etter et svare strev med å holde Mathilde unna. Hun hadde veldig lyst å tre den over hode på meg, for DET gjorde Mr. Bean på tv her for leden...??...!!! :-)  Det blir ikke mye raketter (eller kotelletter som et lite tantebarn sa) her på Svenskerud. Men vi har masse levende lys, godt humør, fin musikk, god drikke, og ikke minst koser vi oss sammen. Det er mange nok av de som sitter alene i kveld, - og det er ikke noe koselig å tenke på. Så derfor er vi veeeeeldig heldige.... (selv om den største Fuglen = STØRSTE ungen gjerne skulle hatt noen "koteletter" å skutt opp..... :-))))



Det er jo ikke til å komme unna at 2011 har vært et litt vanskelig år for meg. Veldig synd at en fantastisk ferietur til Egypt skulle få så store konsekvenser - MEN nå er jeg snart hel igjen - og dermed klar for ny tur;-) Tji Hi... ( Jada dere får tenke hva dere vil -  men de fleste som detter av en hest eller sykkel setter seg også på igjen!!!  - sa legen... Nemlig! ;-))

Så til slutt: 22. juli 2011 vil alltid stå i vår historie som en mørk, smertefull, unødvendig og ufattelig grusom dag!!!! Sender mange tanker til alle dere som ble direkte berørt der. Og utover dere  berørte det oss alle andre også. Hele nasjonen ble rammet - og hele nasjonen stod sammen....
Det er ikke meningen å ødelegge stemningen på denne siste - og en festdag med å dvele ved terror-tragedien. Men tror vi alle har godt av en liten påminnelse om hvor grusomt vi ble ramma denne sommeren. Derfor legger jeg ved denne lenken:::
http://www.youtube.com/watch?v=ujODgbwToYY

Også blir det i det videre viktig å huske på alt det gode vi har i livet vårene - og alt godt som helt sikker venter oss i 2012. Jeg ønsker dere alle sammen et riktig GODT NYTT år!!
(For min del... - og svenskekongen - kan det vel strengt tatt kun bli bedre!)

SKÅL!!

4 kommentarer:

  1. Alt godt for deg i 2012, Kari, du har mye godt i vente etter alt du har vært gjennom sist høst! Takk for at du og Mathilde vil feire nyttår med oss! Klem mamma.

    SvarSlett
  2. Hei vennen!! Er innom her av og til, og ser hvordan det går med deg. Tenk at beinet har herjet med deg et halvt år!!1 Håper det er på bedringens vei, og at du har såpass "ro i rumpa" at det blir bra snart;) Fint og se at du og Mathilde koste dere hos "Mamma" i nyttårshelgen. Godt å ha familie rundt seg på slike kvelder!! Lykke til i året som så vidt har begynt!!Nyttårsklem fra umuliejulie

    SvarSlett
  3. Hei på seg... så kosellig at du er innom iblandt - fortsett med det :-) Går fremover som du ser;-)) Snart er jeg heeeeelt bra og klar til å ta fatt på livet igjen. snille du. Klem Kari

    SvarSlett
  4. Koselig lesing dette her:))
    Du er flink med ord du kjære Karimor;)
    Flink til MYE du faktisk;)
    Klem fra Liertøtta:)

    SvarSlett